top of page
OMHealing-709x1024-1_edited.jpg

OM Healing

Közös mantrázás lecsendesíti az elmét!

Miért jótékony a mantrázás?

Azért, mert az OM rezgés oldja a feszültséget. Persze, nem csak ezért csináljuk, hogy az idegrendszerünk egy stabilabb és békésebb állapotra kerüljön. 

A fókuszált mantrázás (kántálás) egy kiváló meditációs előkészítő gyakorlat, ugyanis fókuszáltabbá teszi az elmét, segít befelé fordulni. Ha esetleg nehezen megy a meditáció, akkor ez szuper lehetőség arra, hogy gyakorolj. A mantrázás megnyugtatja az elmét, rendezni a belső helyzetünket, így a lelünk is egy békésebb állapotba kerül. Meglévő fizikai és lelki betegség esetén is segíthet, pontosan a mantrázók által beleadott mentális energiával megegyezően. A mantrázás nem helyettesít semmilyen egészségügyi kezelést / terápiát.

OM Healing (OM gyógyító mantrázás) egy ősi módszer Indiában. A csoporttal az OM mantrát együtt zengetjük, ezzel erősítjük fel a mantra jótékony hatását. A közös mantrázás jótékony ereje elsősorban a jelenlévőkre hat, de ha szándék megfogalmazik, akkor lehet a mantrázást valaki másért is felajánlani. (Utóbbi esetben hozz magaddal a másik ember fényképét, vagy egy kis papírt, amire felírod a nevét).

A technikát a mesterem 2007 óta vezeti Londonban, itt tudsz róla olvasni többet. Tőle tanultam a módszert


A mantázás ideje kb 40 perc utána rövid 5 perc meditáció következik és az élmények megosztása.


A teljes idő kb 1-1,5 óra.


A kezdés előtt 15 perccel érkezz meg, mert fontos pár részletet elmondjak, ami szükséges a gyakorlat előtt. Mivel a mantrázást nem tudjuk megszakítani, a pontos kezdés miatt, későn jövök, már nem tudnak csatlakozni.

OM Healing: Services
bottom of page